UNETTOMUUDEN LAJIT

1. Neuroosiunettomuus

Kun saat jossain vaiheessa iltaa päähäsi, että et ymmärtänyt aiemmin päivällä reagoida sopivalla kun kaupungilla tuttu tervehti sinua. Tai sitten alat uskoa, että joku kaverisi salaa vihaa sinua tai ettet läpäissyt yhtäkään tenttiä. Tai tajuat, että seuraavaan tenttiin on vain viikko aikaa. Tai muistat nolon jutun, minkä teit 10-vuotiaana.

2. Päihdeunettomuus

Kun makaat sängyssä selälläsi ja pelkäät kaatuvasi. Pulssi hakkaa, suuta kuivaa ja pyörryttää. Päässä soi Ankronikan tunnari.

3. Maaninen unettomuus

Hahhahahahahahahha. Haaaaa.

4. Yliaktiivisten aivojen unettomuus

Kun hurjastelet liikaa ja luet/kirjoitat pari ylimääräistä tuntia illalla. Iskee yleensä työkeikkoja edeltävinä iltoina. 

5. Nälkäunettomuus

Kun vatsan kurina pitää sinut hereillä viideltä aamulla. Tiedät että tukeva ateria auttaisi, mutta ruokaa ei ole tai kuvittelet että nälkä kasvattaa luonnetta. Lopulta annat aamuyhdeksältä periksi, syöt voileivän, ja sammut saman tien.

 

(Tulkitsenko tuota etusivun kaaviota jotenkin väärin, vai onko tätä blogia käynyt lukemassa joku? Vai huutelenko tyhjille seinille niin kuin olen koko ajan luullut? Tiedättekö te kuka minä olen?)

 

norton.jpg